Life is what happens to you while you’re busy making other plans

Posted by:

Livet er umuligt (helt) at planlægge. Der sker alle mulige ting, som trækker ens opmærksomhed væk, og ændrer mål og hverdagene. Som jeg hørte i den video, som jeg satte på da jeg løb her til aften, så rammer livet ret hårdt. Citatet var:

“Let me tell you something you already know. The world ain’t all sunshine and rainbows. It’s a very mean and nasty place and I don’t care how tough you are it will beat you to your knees and keep you there permanently if you let it. You, me, or nobody is gonna hit as hard as life. But it ain’t about how hard ya hit. It’s about how hard you can get hit and keep moving forward. How much you can take and keep moving forward. That’s how winning is done!”

― Sylvester Stallone/Rocky Balboa

Det er om at komme op igen. Hver gang. Og huske, at der hele tiden skal arbejdes for fremskridt. Og at det kan være hårdt, og “besværligt”, og at stemmen i hovedet hele tiden siger, at det hele ville være nemmere, hvis du nu bare sagde stop, og satte dig ned og tog en slapper.

Af forskellige årsager, så kan jeg ikke bare stoppe. Det ligger ikke til mig, bare at give op. Selv om det kan være hårdt. Heldigvis ligger der på den anden side af anstrengelsen så meget. Her til aften var det en tur i Øresund og den smukkeste solnedgang. Og en hjemmelavet mango lassi da jeg kom hjem. Så er det hele jo bare guld.

Solnedgangen efter aftenens løbetur og svømmetur.

Jeg kommer tilbage stærkere og mere motiveret – selv om livet gav et par slag, der midlertidigt slog mig ud. 9 uger til Berlin. Nu rykker det!

PS. Se videoen jeg løb til her:

Eller hent lydfilen, og prøv at lyt til den de dage hvor du bare har brug for den smule ekstra motivation.

Kommentarer

kommentarer

0

About the Author:

Foretrækker at prøve den simple tilgang til løb. Ingen sko, eller bare nogle med de mindste såler. Simpel mad. Geeker så til gengæld ud på udstyr. Har pulsbælte, bruger Endomondo, og kan bruge for meget tid på at vurdere, om mine træningsløb holdt de planlagte pulszoner. Forfods/helfodsløb. Z2 træning - langt og langsomt. Spiser planter og store mængder kulhydrater.
  Relaterede indlæg

Add a Comment