Anders hvem?

Posted by:

  • det er jo spørgsmålet! Og hvorfor skulle det være interessant for dig? Det er det, hvis du interesserer dig for træning, ernæring, motivation eller bare har lyst til at følge med i min vanvittige hverdag!

Jeg er far til 4, ægtemand, 46 år gammel, Ironman, Hjertepatient, Spinninginstruktør, Musiker, Projektleder – og alt der imellem – hvis der er noget imellem?

Indtil for  4 år siden bestod mine sportslige bedrifter af at have spillet en masse golf som yngre. Men jeg havde aldrig løbet. Havde aldrig deltaget i et sportsligt arrangement og havde ingen intentioner om det.

Men vægten havde det ikke godt (120 kg) og mine madvaner bestod mest i junk og slik… Heldigvis blev jeg klogere.

120 kg.

120 kg. 2010.

De sidste 4 år har budt på temmelig store ændringer. Jeg er begyndt at træne. Meget. Både løb, svømning, core og cykling. Jeg er blevet spinninginstruktør. Jeg har løbet maraton. Jeg har gennemført 2 halve og en hel ironman. Og en hel masse andre stævner fra DHL stafet til Christiansborg Rundt.

Jeg har tabt 40 kg. Jeg har i øvrigt også fået en ny hjerteklap, 2 operationer i højre knæ, 2 operationer for arbrok, haft to blodpropper i hjertet. – og passet et fuldtidsjob ved siden af.

2016. Spinninginstruktør

90 kg 2014. Spinninginstruktør.

Så da min gode ven Anders ringede og spurgte om ikke Boston2bigsur lige var noget for os, sagde jeg naturligvis ja. 2 maraton på 6 dage. I hver sin ende af USA. Udfordrende? Ja på sindsyg mange plan. For det første løbetiden. For at deltage i Boston maraton, skal man kvalificere sig. På tid. I vores aldersgruppe er det under 3:25. Min PB på maraton er 3:54:15… Så der er udfordring nummer 1. Så er der alt det logistiske og økonomiske. Flybilletter, hoteller, startnumre, løbesko, forplejning osv. Det bliver ikke billigt. Og pengene er temmelig små hjemme hos mig…

Men en udfordring skal jo netop være det, ellers er det jo ikke en udfordring. Og jeg ved, at det er i udfordringen min motivation ligger.

Og da alt dette var faldet på plads i mit hovede, røg min højre menisk, og jeg fik min anden brokoperation. Samtidig. Så jeg har været helt flad i nogle måneder med at komme mig og nu står den på genoptræning.

Så nu skal der smides nogle flere kg. Jeg vejer i skrivende stund 89.5 kg. Da jeg vejede mindst var jeg nede omkring 80kg. Hvis jeg kan ramme 75-78kg, har jeg, i ren vægt, skåret en ret god del af den halve time af, der skal til.

Derudover, skal jeg lære at løbe ordentligt. Jeg har godt nok løbet meget de sidste 4 år, men jeg har ikke lært at løbe, og jeg er sikker på, der er noget at hente der?

Sidst men ikke mindst, skal der trænes. Mange, mange timer.

Første mål er Berlin maraton 2016. Der skal sættes personlig rekord. Gerne under 3:50, hvis jeg på nogen måde kan. Lidt udfordret af, at min genoptræning siger, jeg ikke må begynde at løbe rigtigt en måneds tid endnu. Men formen er på vej tilbage. Det er sommer i Danmark. Og jeg er på vej… Til Boston – og til Big Sur…

Berlin maraton 2014. Anders og Anders!

Berlin maraton 2014. Anders og Anders!

Kommentarer

kommentarer

1

About the Author:

46 år. Familiefar. Mand. Hjertepatient. Rygpatient. Knæpatient. Skulderpatient. Spinninginstruktør. Dedikeret. Motiveret - og megaudfordret af sukker og kager og slik! HalvIronman (2014) 5t 44min Ironman (2015) 12t 14 min Maraton (2014) 3t 54:03 min Halv maraton (2015) 1t 40:45 min 10km (2015) 45:21 min 5km (2015) 19:32 min 1km (2016) 3:33 min
  Relaterede indlæg
  • No related posts found.

Comments

Add a Comment