9 uger til Berlin og tid til første hvileuge

Posted by:

Der er mindre end 9 uger til Berlin. Det begynder at nærme sig. Det er heldigvis først til næste år, at det virkeligt kommer til at gælde. I år er “slå personlig rekord” året. Hvis alt går vel. Jeg arbejder med at få vægten ned, så der iht. ikke bliver for mange kilo at løbe de 42 kilometer med.

Berlin Marathon laver en del videoer omkring løbet. Her er en af dem.

Den 4. træningsuge er også den første restitutionsuge. Det betyder ikke, at der ikke skal løbes, men blot at distancerne lige bliver lidt kortere. Og jeg har en irriterende småskade i min højre hæl. Ikke løberelateret, og jeg lander ikke på hælen når jeg løber. Men i skov, eller hvis der lige ligger en sten, som jeg ikke har set, så giver det et jag. Så jeg giver mig selv – og min hæl – lidt mere hvile end ellers, og så ser vi om ikke det er bedre når distancerne kommer op igen i næste uge.

Kommentarer

kommentarer

0

About the Author:

Foretrækker at prøve den simple tilgang til løb. Ingen sko, eller bare nogle med de mindste såler. Simpel mad. Geeker så til gengæld ud på udstyr. Har pulsbælte, bruger Endomondo, og kan bruge for meget tid på at vurdere, om mine træningsløb holdt de planlagte pulszoner. Forfods/helfodsløb. Z2 træning - langt og langsomt. Spiser planter og store mængder kulhydrater.
  Relaterede indlæg

Add a Comment