12 uger til Berlin

Posted by:

Så nærmer det sig. Vi har begge fået plads til Berlin Marathon i år, og depositum er betalt. For mit vedkommende, så satser jeg på at indtil videre følge det løbeprogram, som jeg har fået fra min løbeklub. Hvilket betyder, at min træning for alvor starter i dag. Det var meget fornuftigt, at jeg fik checket hvor lang tid der var til Berlin, for jeg havde gået og bildt mig selv ind, at der var en uge mere inden jeg skulle i gang! Ups. Hurtigt på med løbeskoene og af sted!

Så – 14 km. Sjælsø rundt i en lidt ny rute. Jeg vælger, at følge distancerne mere end tidsangivelserne på mit træningsprogram. Også fordi jeg har det godt med at træne de lange og langsomme ture, og har fået stor glæde af dem tidligere. Så pulsbælte på, og hold pulsen på under ca. 140. Med mit Premium Endomondo abonnement kunne jeg bagefter se, at jeg havde holdt mig i den rigtige zone i 84% af tiden. Uden at løbe med en pulszone alarm, synes jeg det er rimeligt.

Om 12 uger er jeg i Berlin! 🙂

Kommentarer

kommentarer

0

About the Author:

Foretrækker at prøve den simple tilgang til løb. Ingen sko, eller bare nogle med de mindste såler. Simpel mad. Geeker så til gengæld ud på udstyr. Har pulsbælte, bruger Endomondo, og kan bruge for meget tid på at vurdere, om mine træningsløb holdt de planlagte pulszoner. Forfods/helfodsløb. Z2 træning - langt og langsomt. Spiser planter og store mængder kulhydrater.
  Relaterede indlæg

Add a Comment